Решава се съдбата на това какво ще се случи с управлението.

...
Решава се съдбата на това какво ще се случи с управлението.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Решава се съдбата на управлението

Решава се ориста на това  какво ще се случи с ръководството . Това сподели пред публицисти депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Христо Иванов  на излизане от съвещание на парламентарната група на обединението.

Заседанието продължава и  все още.  Иванов разгласи, че  след него парламентарната група ще излезе с позиция. 

Очаква се  депутатите и управлението на групата да обсъдят по-нататъшните стъпки  предвид на обстановката от последните дни.

В петък заран съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Кирил Петков разгласи на брифинг в Народното събрание, че  групата няма да влезе в пленарната зала , тъй като ясно са предизвестили, че нещата, които се случват през последните дни, са  неприемливи . По думите му ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ са  скрито болшинство.  

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание, че  той няма да смъква правителството  и че с всичките си дейности до момента ГЕРБ са показали  безспорна непоклатимост. „ Нали никой от вас не се съмнява, че ротация в ръководството няма да има “, съобщи още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР